Hem Om kliniken Behandlingar Prislista Boka tid Kontakt

Om kliniken


Mitt namn är Kira Kristiane Bech, jag är ägare och behandlare på Bech Kliniken. Jag kommer från Danmark, men försöker lära mig svenska:) Jag var färdigutbildat som läkare i 2005 från Köpenhamns Universitet och har sedan jobbat med allmän medicin, akut medicin, och ortopedkirurgi samt blev specialistläkare i allmän medicin 2015.

Parallellt med mitt ”vanliga jobb”, har jag de senaste 6 år jobbat med estetiska behandlingar som jag successivt har blivit mera attraherat av. Jag älskar att se människor bli mera nöjda med deras utseende, och uppleva den glädja och ökade självförtroende det kan medföra. Det är viktigt för mig att resultaten är naturligt, åldersanpassad, harmoniskt och vackert.

Genom mitt stora intresse för träning, rörelse och ortopedisk medicin har jag också specialiserat mig i en ny typ av regenerativ behandling för bland annat artros i knä.

Min klinik har öppet 1-2 dagar i veckan allt efter efterfrågan, och fungerar fortsatt som allmänläkare resterande tiden.

Jag har stort fokus på säkerhet, kvalitet, tillit och trygghet, och gör alltid mitt bästa för att hjälpa dig bäst möjligt.

Jag ser fram emot att se dig på kliniken!:-)

- Kira