Bech kliniken

Bech kliniken finns i centrala Varberg och erbjuder både estetiska och ortopediska behandlingar utan kirurgi. Alla våra behandlingar genomförs av en legitimerad läkare och följs upp under läkeprocessen.

Legitimerad läkare

Kira Kristiane Bech kommer från Danmark och var färdigutbildad läkare från Köpenhamns Universitet i 2005. Härutöver vidareutbildad till specialistläkare i allmän medicin. Sedan hon blev färdigutbildad har hon jobbat med allmän- och akutmedicin samt ortopedkirurgi. I dag jobbar hon omväxlande som allmänläkare i Danmark och på Bechs kliniken i Sverige.

Certifierad för estetiska behandlingar

Sen flera år tillbaka är Kira också certifierad inom estetiska behandlingar och har även jobbat parallellt med det i flera år. Något som Kira kommit att tycka om mer och mer. När hon sen träffade kärleken som är från Varberg så såg hon möjligheten att öppna en mottagning där.

Kira utbildar sig löpande på olika kurser inom båda estetisk medicin och orpedisk medicin, samt håller på att bli certifierad genom ”OMI Norden”.”

”Jag älskar att se människor bli nöjda med resultatet, och uppleva deras glädje och det ökade självförtroende som det kan medföra med en estetisk behandling. Det är viktigt för mig att resultatet är naturligt, åldersanpassat, harmoniskt och vackert.”

Kira Kristiane Bech är medlem i Sveriges Läkarförbund

PRF, Ortopedi utan kirurgi

Förutom estetiska behandlingar utför Bech kliniken även behandlingar av Atros utan kirurgi. Atros kan innebära svår smärta och för många blir domen oftast protes.

Kira har genom åren haft ett stort intresse för sporten och som ortopediskkirurg har hon kommit i kontakt med många som har besvär. Hon har därför specialiserat sig på en form av regenerativ behandling PRF där kroppens egna stamceller får vara med att reparera den skadade vävnaden. Bech kliniken är en av få i Sverige som har denna behandlingsform.

Omhändertagande och tryggt

Vår mission är att fler ska kunna känna sig naturligt vackra, ha mindre ont och det utan kirurgi. Som kund hos oss ska du känna dig väl omhändertagen, vi följer med under hela behandlingen och läkeprocessen, vi ser till att alltid göra vårt bästa för att du ska uppnå ditt önskade resultat.

  • Certifierad genom Estetiska Injektionsrådet.
  • Medlem i Sveriges Läkarförbund.
  • Kliniken registrerad och godkänd av Miljö- och hälsoskyddsförvaltningen i Varberg.