Plasma lift Purebeau Fibroblast

Plasma lift med fibroplast är en vetenskaplig metod där en penna som skapar elektrostatisk impuls används för att strama upp huden och minska rynkor. Metoden visar på mycket positiva effekter på framför allt hängande ögonlock.

Effektiv behandling utan injicering och kirurgi

Att göra något för att förbättra sitt utseende kan vara a och o för en bättre livskvalitet. det kan vara att bli av med bristningar eller tunga ögonlock som hindrar synfältet.

Vi eftersträvar alltid efter att du ska känna dig trygg och få ett önskat resultat, därför kan du kostnadsfritt komma på en  konsultation vi att du med vår läkare där ni går igenom dina önskemål och tar fram det bästa alternativet för dig.

Så går det till

För metoden används en penna som konverterar ström till en elektrostatisk impuls. När spetsen kommer nära huden uppstår en stråle som på en tiondelsekund öppnar en microkanal så att luftmolekyler i huden joniseras och vatten från huden förångas vilket medför att huden stramar ihop sig.

Detta kan behandlas med Plasma lift

  • Tunga ögonlock.
  • Påsar under ögonen.
  • Argrynkan.
  • Rynkor runt munnen.
  • Kråksparkar.
  • Rynkor framför örat.
  • Huduppstramning i ansiktet och på halsen.
  • Lös hud och bristningar på kroppen.

Viktig information om fibroblast

Före behandling med Plasma lift Före behandling med Botox rekommenderas en noggrann konsultation för att ta fram den bästa lösning för dig och säkra att du inte har sjukdom eller tillstånd som hindrar behandling.

Du ska gärna använda en hög solfaktor två veckor före behandlingen. Detta för att undvika hyperpigmentering (fläckig hud). Kom även utan make-up till konsultationen.

Innan behandlingen med plasmalift läggs en lokalbedövande kräm i 30–45 minuter. Bra att veta är att behandlingen lämnar kvar mörka skorpor på huden. Behandling av övre ögonlock tar ca. 30 minuter, behandling av stora områden kan ta upp till 2–3 timmar. Efter behandling kyls huden och det läggas en fuktgivande mask över området.

Jag rekomenderas en kontroll efter ca 14 dagar där vi kan utvärdera resultaten och eventuellt göra en mindre korrektion om det behövs. Denna kontroll är gratis.

Har du något av dessa tillstånd genomför vi ingen behandling

Gravida och ammande, hudinfektion i området som ska behandlas så som. hudcancer, användning av ljuskänsliga mediciner (isotretinoin, tetracyklin, Locesherb, etc.), användning av blodförtunnande medel, sjukdomar med immunförsvar eller blödningsrubbning, tendens för keloid ärrbildning eller för hyperpigmentering i AR, hjärtsjukdom, operation inom de senaste 6 månaderna. Allergi mot anestesi (lidokain) ska rapporteras.

Undvik att röra/irritera huden efter behandlingen eftersom det kan medföra infektion. Tvätta huden med mild tvål och lägg en fuktgivande kräm de första dagarna. Du får mer noggranna instruktioner i samband med behandlingen. Skorporna kan täckas med make-up efter två dagar. Undvik att röra/irritera huden efter behandlingen eftersom det kan medföra infektion.

Gällande fysisk aktivtet rådfråga vid besöket.

Vid behandling av ögonlock kommer lyftet synas och huden kommer att vara svullen. Så tidigast 4–6 veckor ser du det färdiga resultatet.

Plasma liftbehandlingen kan upprepas efter 1–2 månader. Om det är stora överhäng på ögonlocken bör du upprepa behandlingen för bästa resultat. Det gäller även djupare ärr på huden och rynkig hud.

Effekten håller i sig i 2 år beroende på livsstil och din genetik.

 

Sammantaget är Fibroblast en särskilt låg komplikations- och vävnadsförstärkande behandling. Utslag i huden kan uppkomma efter några veckor men är sällsynta. Det är väldigt viktigt under de här månaderna att undvika solen samt solarium. Användning av högt solskydd är ett måste, förslagsvis SPF 50. Det har sällan rapporterats om överkänslighet, allergiska reaktioner mot lokalbedövning, läkningsproblem, hudinfektioner, ärrbildning, lätt svullnad, rodnad, stickningar, förekomst av herpes simplex (blödning) eller depigmentering (blekning) av huden.

Om en av dessa oönskade biverkningar inträffar, kan det vanligtvis korrigeras under en efterbehandling. Vänligen meddela oss så snart som tecken på en infektion såsom överdriven rodnad, var, blåsor eller tjock, gul skorpbildning, eller någon annan oönskad eller oväntad biverkning uppträder under efterbehandlingen.