PROFHILO® - Bioremodelling

Bioremodelling – Forma din hud med PROFHILO – Den snabba och enkla vägen till en friskare hud. Bioremodelling är ett innovativt koncept för antiaging som motverkar slapphet i huden.

Prophilo-behandling

PROFHILO är biokompatibel och integreras lätt i vävnaden där den återställer nivån av hyaluronsyra som naturligt finns i huden. Detta gör den optimal för områden som tidigare har varit svårbehandlade, bland annat halsen, händerna och armarna.

Kliniska data bekräftar förbättring av hudens struktur, elasticitet och fuktighet, vilket ger en uppstramande effekt.

PROFHILO är hyaluronsyra när den är som bäst, utvecklad med IBSA:s patenterade NAHYCO-teknik. Den innehåller en av de högsta koncentrationerna av hyaluronsyra och maximerar effekten utan tillsats av tvärbindande kemiska substanser.

PROFHILO är italiensk designad och symboliserar säkerhet och hög kvalitet. Profhilo innehåller Ultra-ren hyaluronsyra som uppfyller Europeiska- och FDA-krav

En specialutvecklad injektionsteknik minskar smärtan och antalet sessioner som krävs. En perfekt lunchbehandling.

Prisbelönt produkt: bl a årets bästa injicerbara produkt AMEC- & AESTHETICS-AWARDS 2016.

Föredras av patienterna

Föredras av patienterna då det krävs färre behandlingssessioner, färre injektionsställen, därmed minskat obehag per session, minimal återhämtningstid och optimala resultat som syns redan efter två behandlingar (1 månads intervall)
Kunskap, pågående vetenskaplig forskning, teknisk utveckling och den senaste toppmoderna produktionsprocessen gör IBSA ledande inom tillverkning av hyaluronsyra.

Vad är Prophilo?

Profhilo är en injicerbar anti-aging behandling gjord av hyaluronsyra för hud som förlorar sin elasticitet och fasthet med ålder. Det kan användas på ansikte, hals, decolletage, armar, händer och knän, eller andra delar av din kropp där huden visar synliga tecken på åldrande.

Ofta ser vi en omedelbar märkbar förbättring av hudton och återfuktning, samt en ökad fasthet och minimering av linjer.

Hyaluronsyra är mest känd som en “Filler” och brukar användas för att ge volymen till läppar eller att konturera och forma andra områden i ansiktet.
Profhilo skiljer sig från vanliga Fillers på många sätt tack vare sin struktur som gör det möjligt att den sprids över ett stort område för att öka återfuktning och strama upp eller “omforma” huden.

Viktig information om Prophilo

Hyaluronsyra är en naturligt förekommande substans som produceras i vår kropp, den finns i hud, leder och annan bindväv. Dess roll är att behålla fukt i kroppen och hjälpa till med kollagenproduktion. Den kan hålla upp till 1000 gånger sin vikt i vatten vilket gör den idealisk för att binda fukt i huden. Med ålder minskar dock hyaluronsyraproduktionen och huden ser mattare ut och dehydreras, med fina linjer och rynkor som en oundviklig följd.

Profhilo innehåller en av de högsta koncentrationerna av stabiliserad hyaluronsyra på marknaden. Eftersom den är termalt stabiliserad och inte kemiskt bunden fungerar den som en fantastisk hydrator (återfuktare), och är inte en Filler. Det injiceras strax under hudytan där det sprider sig snabbt och reagerar med din egen vävnad för att omedelbart öka hydrering.

Under de närmaste fyra veckorna går den in i fas två och börjar arbeta med att öka elastin- och kollagenproduktion. Detta omformar effektivt huden och ger den ett smidigare, jämnare och fastare utseende.

Tack vare sin gel-konsistens fördelas Profhilo smidigt och jämnt, utan att några klumpar bildas – en potentiell risk med traditionella fillers. Det betyder att det kan användas på områden som är svåra att behandla med traditionella fillers, till exempel hals och panna.

En kur består av två till tre sessioner med en månad emellan. Ytterligare behandling rekommenderas var sjätte till tolvte månader för att bibehålla effekten.